Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Werken de oefeningen om voortijdige zaadlozing te corrigeren echt?

Feb. 22, 2010. Ja, die werken, en heel goed, zoals bevestigd door de getuigenissen die we hebben ontvangen van veel van onze lezers. Deze oefenprogramma's zijn sterk toegenomen de laatste tijd, te wijten aan het aantal mannen dat lijdt aan deze seksuele disfunctie uitermate toegenomen is de afgelopen tijden. Bovendien is het gebruik van deze programma's wijdverspreid in het Westen, met als gevolg een ware furore in de Angelsaksische landen.

Krijg 3 gratis videos
Alleen vandaag kan u 3 videos met oefeningen om te voortijdige zaadlozing te verbeteren verkrijgen

Het doel van deze programma's is de uitvoering van een reeks van oefeningen en technieken tijdens een bepaalde periode met de intentie van de herwinning van het ejaculatiereflex. Dit kan worden bereikt door een adequate uitoefening van de PC-spier. Maar zoals met elk ander product, zijn er grote verschillen tussen de merken en fabrikanten, die sterk variëren, zowel wat betreft de snelheid als de doeltreffendheid van elk programma.

Hoe werken ze?

De programma's voor het bestrijden van de voortijdige zaadlozing bestaan uit een optimale combinatie van technieken en oefeningen die rechtstreeks op de spieren werken die het probleem van de voortijdige of premature zaadlozing veroorzaken, dat wil zeggen, de pc-spieren.

De oefeningen stimuleren en ontwikkelen de willekeurige controle van de spieren die bij het ejaculatieproces betrokken zijn (de pubococcygeus spieren, meestal aangeduid als PC), en zetten aan tot sterkere erecties, wat resulteert in een aanzienlijke daling in de tijd tussen orgasmes en bevorderen een gezondere toestand van de prostaat. Deze technieken streven naar een adequate zintuiglijke-seksuele beleving van de man, omdat dit de directe oorzaak van het probleem is: worden verrast door de ejaculatie.

De PC-spieren zijn een groep spieren die aan de basis liggen voor uw seksuele gezondheid. U voelt deze spieren in het perineum, tussen de testikels en de anus. Naast urethrale controle, zijn pc-spieren verantwoordelijk bij zowel mannen als vrouwen voor het bereiken van een orgasme. Bij de man, is dit de spier die onvrijwillig pompt op het moment van ejaculeren, om deze reden is het zeer belangrijk deze spieren te versterken en te trainen ter bestrijding van de voortijdige zaadlozing.

Ook hebben deze programma's (maar niet alle) een deel van de oefeningen voor het paar, die volgens deskundigen zeer nuttig zijn, want als het paar is betrokken bij het proces, is de therapie nog effectiever. Deze secties bevatten vaak andere technieken, zoals liefkozing en erkenningsoefeningen van lichaam en geslachtsdelen.

Welke resultaten kan ik behalen?

  • Bestrijden van het gebrek aan controle over de ejaculatie.
  • Vergroting van de zekerheid en toenemende verbetering van de seksuele relaties.
  • Reduceren van de herstelduur tussen orgasmes.
  • Bereiken van harde en langdurende erecties.
  • Toenemen en accentueren van de orgasmes.
  • Vergroten van het genot van het paar.
  • Vergroten van de kracht van de ejaculaties. .
  • Vergroten van de duur van de seksuele daad voor het bereiken van het orgasme.
  • Het hebben van een volledig seksleven.

Om geen fouten maken bij het kiezen van het oefenprogramma dat het beste past bij uw behoeften, moet u rekening houden met het advies dat we hier geven. U dient ook te kijken naar onze kwaliteitsrangschikking, want zonder twijfel zal dat van groot nut zijn om uw waarderingscriterium te kunnen completeren.

CONTRA-INDICATIES

De oefeningen zijn volkomen veilig. Mits u de instructies van het programma stap voor stap volgt, is er geen reden om een probleem krijgen. De technieken zijn natuurlijk en gezond. Overhaast echter niet, ga niet sneller dan de instructies van het programma, omdat dit de PC spier , die net als elke andere spier in het lichaam, kan overbelasten wanneer u de oefeningen te veel of geforceerd volgt. Dit zou letsel kunnen veroorzaken. Het ideaal van  het versterken van de spieren is geleidelijk de intensiteit van de oefeningen.

De oefeningen zijn niet aangeraden voor mensen die lijden aan een kwaal of ziekte van de penis, in dit geval moet u uw huisarts raadplegen over de wenselijkheid van voortzetting van het programma.

De informatie op onze webpagina heeft als enig doel onze lezers te informeren op het gebied van behandelingen, raadgeving en berichten aangaande de penis. In geen enkel geval pretendeert deze informatie de vereiste raad of relatie tussen patiŽnt en arts te vervangen. Gidsvoorpenisvergroting.com stelt zich niet aansprakelijk voor schade bij het gebruik van welke behandeling of informatie dan ook zonder voorafgaande toestemming van uw gespecialiseerde arts. Het gebruik van elke informatie op deze webpagina zonder het toezicht van een arts of specialist moet gezien worden als zelfmedicatie. Als u het vermoeden heeft een medisch probleem te hebben, aan het hart, hoge bloeddruk of elk ander type ziekte of pijn moet u geen product of behandeling gebruiken of beginnen voordat u hiervoor bij een specialist bent geweest. Deze producten pretenderen geen enkele ziekte of pijn te behandelen, voorkomen of genezen.