Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.


Hoe groot is de effectiviteit van de programmaís voor bestrijding van voortijdige zaadlozing?

Maa. 1, 2010. In de graden 1,2 en 3 van voortijdige zaadlozing, heeft dit systeem een effectiviteit van 100%, mits de patiënt de instructies opvolgt en de oefeningen gedurende de adequate periode uitvoert.

Krijg 3 gratis videos
Alleen vandaag kan u 3 videos met oefeningen om te voortijdige zaadlozing te verbeteren verkrijgen

Waar bestaan deze programmaís uit?

Deze programma’s bestaan uit een reeks lichamelijke en mentale oefeningen en een aantal ademhalingstechnieken die zeer gemakkelijk zijn uit te voeren. Het doel is de genitale spieren (PC) te trainen en de controle over het ejaculatiereflex te herwinnen met de intentie om  de ejaculaties te kunnen tegenhouden. De oefeningen vereisen geen inspanning en kunnen bovendien uitgevoerd worden zonder de hulp van anderen.

Zijn de oefeningen veilig??

Volledig. Als de instructies stap voor stap opgevolgd worden zal zich geen enkel probleem voordoen, omdat de technieken 100% natuurlijk zijn en volledig gezond. Wat men niet dient te doen is gehaaster gaan dan aangegeven in de tabel, meer oefeningen uitvoerend dan de noodzakelijke, omdat u op deze manier de PC-spier kunt beschadigen. Net als elke andere spier, wanneer deze teveel wordt geoefend of wordt overbelast, kan deze beschadigen. Het beste is de spier beetje bij beetje te versterken, door de intensiteit van de oefeningen in de loop van de tijd te vergroten.

Zijn de de technieken moeilijk uit te voeren??

Helemaal niet. De technieken die deze programma’s bevatten zijn makkelijk en comfortabel uit te voeren, en zijn bovendien pijnloos.

In hoeveel tijd worden de resultaten behaald??

Over het algemeen beginnen de eerste resultaten merkbaar te worden in twee weken na het begin van het programma. Deze eerste resultaten zijn het gevolg van een toename in vertrouwen, maar zijn niet blijvend. Om permanente resultaten te behalen, dient u de oefeningen gedurende 1 tot 3 weken langer uit te voeren totdat de stappen en bewegingen natuurlijk zijn en u er niet bij na hoeft te denken. Een maand is het gemiddelde om reële en permanente resultaten te behalen.

Ik ben impotent, kunnen de oefeningen me genezen??

U dient de mannelijke seksuele impotentie of erectiele dysfunctie, die bestaat uit de voortdurende onmogelijkheid om een erectie te krijgen en te behouden, niet te verwarren met voortijdige zaadlozing. Ons oefenprogramma is samengesteld om voortijdige zaadlozing te corrigeren, niet impotentie. Dit zijn heel verschillende problemen.

Zijn er bepaalde secundaire effecten aan de oefeningen verbonden?

NEE. De oefeningen en technieken van deze programma’s zijn veilig en 100% natuurlijk, zodat ze ook voordelig zijn voor de gezondheid van de penis. Er bestaat geen enkel soort secundair effect dat verbonden is met het gebruik van deze programma’s, wanneer de instructies van het programma stap voor stap worden opgevolgd.

Hoeveel tijd per dag dien ik aan de oefeningen te besteden?

De gemiddelde vastgestelde tijd ligt ongeveer tussen de 15 en 20 minuten dagelijks. Als de dagelijkse routines gerespecteerd worden, zullen de doelen behaald moeten worden in de tijd dat het programma duurt.

Kan ik het programma volgen als ik een bepaald probleem aan de penis heb?

Vanuit ons standpunt, wordt het niet aanbevolen dat personen die aan een bepaalde stoornis of aandoening van de penis lijden de oefeningen volgen. In dit geval raden wij aan om de huisarts te raadplegen over het belang een programma met deze kenmerken te volgen.

Is het nodig om medicamenten te gebruiken tijdens het programma?

Absoluut NIET, het programma is 100% natuurlijk en vereist geen enkele soort medicament of extra asistentie. Ook heeft u geen enkel instrument nodig, noch de hulp van een ander persoon.

De informatie op onze webpagina heeft als enig doel onze lezers te informeren op het gebied van behandelingen, raadgeving en berichten aangaande de penis. In geen enkel geval pretendeert deze informatie de vereiste raad of relatie tussen patiŽnt en arts te vervangen. Gidsvoorpenisvergroting.com stelt zich niet aansprakelijk voor schade bij het gebruik van welke behandeling of informatie dan ook zonder voorafgaande toestemming van uw gespecialiseerde arts. Het gebruik van elke informatie op deze webpagina zonder het toezicht van een arts of specialist moet gezien worden als zelfmedicatie. Als u het vermoeden heeft een medisch probleem te hebben, aan het hart, hoge bloeddruk of elk ander type ziekte of pijn moet u geen product of behandeling gebruiken of beginnen voordat u hiervoor bij een specialist bent geweest. Deze producten pretenderen geen enkele ziekte of pijn te behandelen, voorkomen of genezen.