Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

VROEGTIJDIGE EJACULATIE

Jan. 14, 2010. De term vroegtijdige ejaculatie refereert naar een toestand waarin de man te snel en zonder enige controle ejaculeert.

Krijg 3 gratis videos
Alleen vandaag kan u 3 videos met oefeningen om op een natuurlijke manier uw penis te verlengen verkrijgen

Dit seksuele ongemak betreft tussen de 25 en 30% van de mannelijke bevolking en hebben grote moeite met het uitoefenen van controle over hun ejaculatie. Veel mensen denken dat dit probleem alleen speelt bij mannen op middelbare leeftijd en niet bij jongeren, een idee dat absoluut niet klopt. Veel jongeren kampen ook met dit probleem en lijden er veel onder bij hun seksuele relaties.

Omdat het een onderwerp is dat veel van onze lezers bezig houdt, gaan we een aantal vragen beantwoorden die we het meest gesteld hebben gekregen en waarvan wij denken dat het iedereen zal interesseren.

Komt een voortijdige ejaculatie veel voor bij mannen?

Een vroegtijdige ejaculatie is een seksueel ongemak waar tussen de 25 en 30% van de mannen last van heeft, wat aangeeft dat het wijdverspreid is onder de mannelijke bevolking. Zonder twijfel kan men zeggen dat dit onder de mannen heeft meest voorkomende seksueel probleem is. U moet er rekening mee houden dat het iedereen een keer kan overkomen zonder zich daar druk over te maken. Alleen als het probleem zich frequent voordoet moeten we ons hierover druk maken en kan men maatregelen nemen.

Hoe beÔnvloedt een vroegtijdige ejaculatie mijn relatie met mijn partner?

Het is aangetoond dat een vroegtijdige ejaculatie seksuele relaties op vele aspecten kunnen beïnvloeden, waaronder een cruciale factor wat betreft het genot hebben van de seks. Als een man een ejaculatie niet een redelijke inhoudt zal hij waarschijnlijk zijn partner niet op die manier bevredigen waarop zij het wil of zou willen. Een vroegtijdige ejaculatie is dikwijls de oorzaak van het verlies van motivatie voor seks nij mannen, het kan zelfs een psychologische impotentie veroorzaken wat het behouden van een bevredigende seksuele relatie belemmert.

Voor een vrouw kan het ook demotiverend zijn dat haar vriend haar niet bevredigt zoals ze zou willen, door het gemis van orgasmen in haar seksuele relatie kan dit leiden tot het verlies van haar seksuele lust. De vrouw kan als gevolg hiervan frigide worden. In extremere gevallen kan vroegtijdige ejaculatie leiden tot het breken van een relatie.

Wat veroorzaakt vroegtijdige ejaculatie?

De eerste ejaculaties krijgt men doorgaans tijdens de eerste seksuele relaties in de pubertijd. Met de ervaring die een man opdoet en met een groter aantal seksuele relaties leert een man steeds meer zijn ejaculaties te controleren. Deze controle komt met ervaring, desondanks kunnen er andere factoren zijn zoals verlangen, onzekerheid, schuldgevoel of angst voor afwijzing; factoren die er voor kunnen zorgen dat iemand zijn ejaculatie niet kan controleren. Het komt zeer zelden voor dat vroegtijdige ejaculatie een fysieke oorzaak of ziekte als oorzaak heeft.  

Wat zal mijn partner van mijn probleem vinden?

Uw partner heeft normalerwijs geen reden om slecht over u te denken of om u te lachen, zeker niet als u een tijd bij elkaar bent, getrouwd bent of reeds jaren samen woont. Wat wel waar is, is dat wanneer u bij de eerste seksuele contacten uw partner niet kan vergenoegen, dit een bepalende factor kan zijn voor een relatiebreuk.   

Bestaan er doeltreffende methoden om vroegtijdige ejaculatie tegen te gaan?

Uiteraard. Tegenwoordig bestaan er remedies en technieken om de ejaculatiemoment te verbeteren. Er zijn methodes variërend van oefeningen tot pillen van natuurlijke ingrediënten en zelfs vertragingscrèmes die hebben laten zien dat ze echt werken. Hierdoor hoeft u het oplossen van dit probleem niet op te geven en wij sporen u aan de strijd aan te gaan en het probleem te overwinnen.

 Via Cuidatumiembro.com hebben we duizenden mensen geholpen met het verbeteren van hun vroegtijdige ejaculaties, door op nieuwe en effectieve producten te wijzen die dit belangrijke probleem in hun leven aan pakken. Thans onderzoeken en bestuderen we nieuwe producten waarvan wij denken dat ze u kunnen helpen uw ejaculaties makkelijker en beter te controleren. Binnenkort kunt u een nieuwe sectie bekijken met een breed spectrum aan producten, die gericht zijn op het behandelen van dit probleem waar zo veel van onze lezers last van hebben. Ondertussen blijven de meest aan te bevelen oplossing de pillen van Sizegain.

De informatie op onze webpagina heeft als enig doel onze lezers te informeren op het gebied van behandelingen, raadgeving en berichten aangaande de penis. In geen enkel geval pretendeert deze informatie de vereiste raad of relatie tussen patiŽnt en arts te vervangen. Gidsvoorpenisvergroting.com stelt zich niet aansprakelijk voor schade bij het gebruik van welke behandeling of informatie dan ook zonder voorafgaande toestemming van uw gespecialiseerde arts. Het gebruik van elke informatie op deze webpagina zonder het toezicht van een arts of specialist moet gezien worden als zelfmedicatie. Als u het vermoeden heeft een medisch probleem te hebben, aan het hart, hoge bloeddruk of elk ander type ziekte of pijn moet u geen product of behandeling gebruiken of beginnen voordat u hiervoor bij een specialist bent geweest. Deze producten pretenderen geen enkele ziekte of pijn te behandelen, voorkomen of genezen.