Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Ingredientes

Feb. 11, 2010. Alle ingrediŽnten van deze pillen zijn 100% natuurlijk en hebben geen bijwerkingen op de gezondheid van de gebruikers. Alle ingrediŽnten zijn direct uit de planten geŽxtraheerd en bevatten geen synthetische of kunstmatige producten. Deze componenten staan niet op de lijst van gevaarlijke stoffen van de FDA. U hoeft alleen zeker te zijn dat het geen Yohimbe bevat, welke gevaarlijk voor de gezondheid kan zijn. Het is precies hetzelfde als in het geval van de pillen voor penisvergroting, sommige worden er zelfs voor gebruikt.

Krijg een gratis Ebook
Alleen vandaag kan u een gratis Ebook verkrijgen om verbluffende resultaten te bekomen. U zal uw erecties zien verbeteren en de grootte van uw penis zien toenemen.

Zijn alle ingrediŽnten van de pillen veilig?

Geheel. Zoals we reeds hebben uitgelegd zijn de ingrediŽnten van deze pillen geheel veilig, daar ze niet tot gevaarlijke stoffen van FDA behoren (Food and Drug Administration). We zullen hierna gedetailleerd uitleggen hoe elk ingrediŽnt werkt en welke werking deze ten opzichte van de rest heeft.

Uit welke ingrediŽnten bestaan deze pillen?

Epimedium Sagittatum

Na eeuwen gebruik in China, bevestigen de belangrijkste artsen ter wereld de effecten van Epimedium, en dat dit gebruikt kan worden om de erectie te verbeteren, het seksuele vermogen te herstellen en het gevoel tijdens de seksuele daad te verhogen. Wetenschappelijk werkt Epimedium door op een natuurlijke wijze testosteron vrij te geven, te verhogen en de seksuele lust te vergroten.

Deze plant stimuleert de libido en de testosterongehaltes voor een grotere spermaproductie.

 Ginkgo Biloba

Het traditioneel Chinese medicijn heeft gedurende meer dan 2000 jaar een brede reeks aan natuurlijke remedies gegeven gebaseerd op ginseng, om de disfunctie van de erectie van de man te voorkomen. Recente onderzoeken wijzen uit dat ginseng in het centrale zenuwstelsel en het fijne weefsel van de testikels werkt.

Muira Pauma

Verbeteringen in werking van het voorplantingssysteem, de suprarenale spanning, de werking van het hart en vaatsysteem, de activiteit van het zenuwstelsel en de spanning van de tiroiden.

Zoals de symptomen van impotentie worden behandeld, behandelt het extract van de schors van Miura de Pauma opstoppingsproblemen van de prostaat van veel zittende mannen. De meest recente klinische studies onderbouwen de kracht van het extract van de schors van Miura Pauma.

Semen Cuscutae

Het wordt gebruikt tegen vroegtijdige ejaculatie en ook pijn in de onderbuik, die vaak samengaan met een deficiŽntie van de nier, welke een oorzaak zijn van seksuele zwakte. Het zaadje van de Cuscuta wordt normaalgesproken ook gebruikt om het sperma te voeden en de zenuwen van de seksuele organen krachtiger te maken. Het wordt gebruikt om de fertiliteit van mannen te vergroten en bij vrouwen wordt het als een traditioneel Chinees afrodisiacum gebruikt.

Baya de Espino

Bes van de doornstruik (Espino) Deze bestandsdelen zijn krachtige anti-oxidanten die de bloed- en zuurstofcirculatie naar het hart verhogen, waarmee de druk op de aderen en de spanning op de hartspier afneemt. De bio-flavonoide bestandsdelen van de doorn geven kracht aan de wanden van de bloedvaten en verhogen zo de bloedstroming naar andere delen van het lichaam. Daarnaast is gemerkt dat deze bestandsdelen van de doorn helpen het cholesterol en de hoeveelheid verkalking in de bloedvaten te verlagen.

Oxide van Zink

Zink is een essentieel mineraal voor het functioneren van enzymen. Het is ook fundamenteel voor de synthese van eiwitten en het metabolisme van carbohydraten.

Het mineraal is in hoge concentraties in de ejaculaties van mannen te vinden en speelt een fundamentele rol voor de gezondheid van de prostaat. Een lage concentratie zink wordt geassocieerd met een zwakke mobiliteit van het sperma, helemaal wanneer de niveaus van testosteron laag zijn.

In dit geval van natuurlijke producten en in tegenstelling tot de producten voor penisvergroting, kunnen ze meer ingrediŽnten bevatten die werkelijk effectief zijn. Daarom kunt u in de formules van veel van dit soort producten andere verschillende ingrediŽnten vinden dan die wij beschreven hebben, maar wel fundamenteel zijn.

BIJWERKINGEN

Alle ingrediënten zijn natuurlijk en veilig en hebben geen bijwerkingen, maar bekijk de samenstelling van tevoren om ervoor te zorgen dat u niet allergisch bent voor een van de  ingrediënten.

Niet aanbevolen voor gebruik bij mensen die lijden aan hoge bloeddruk.

De informatie op onze webpagina heeft als enig doel onze lezers te informeren op het gebied van behandelingen, raadgeving en berichten aangaande de penis. In geen enkel geval pretendeert deze informatie de vereiste raad of relatie tussen patiŽnt en arts te vervangen. Gidsvoorpenisvergroting.com stelt zich niet aansprakelijk voor schade bij het gebruik van welke behandeling of informatie dan ook zonder voorafgaande toestemming van uw gespecialiseerde arts. Het gebruik van elke informatie op deze webpagina zonder het toezicht van een arts of specialist moet gezien worden als zelfmedicatie. Als u het vermoeden heeft een medisch probleem te hebben, aan het hart, hoge bloeddruk of elk ander type ziekte of pijn moet u geen product of behandeling gebruiken of beginnen voordat u hiervoor bij een specialist bent geweest. Deze producten pretenderen geen enkele ziekte of pijn te behandelen, voorkomen of genezen.