Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

FAQ

Wat zijn de vergroters van de penis?

Feb. 3, 2010. Het zijn penisvergrotingsapparaten die het medische principe van trekkracht gebruiken en die trapsgewijs en progressief een groei van de penis zowel in dikte als lengte bewerkstelligen, zonder dat het bijeffecten heeft of schadelijk is voor de gezondheid. Veel van deze producten hebben een CE certificaat en zijn geregistreerd als medische apparatuur type I.

Krijg 3 gratis videos
Alleen vandaag kan u 3 videos met oefeningen om op een natuurlijke manier uw penis te verlengen verkrijgen

Hoe functioneren de vergroters?

Er zijn verschillende typen vergroters, ofschoon de meeste bestaan uit een plastic ring verbonden met twee verstelbare metalen staafjes waaraan een plastic siliconen lusje zit die de eikel moet steunen. U zelf kan hem om en afdoen en het zit discreet onder uw kleren, zowel zittend als lopend. Het apparaat gaat om wanneer de penis slap is en kan tussen de 4 en 9 uur per dag gedragen worden.

Werkt het echt?

Uiteraard. Er zijn zoveel reacties en verklaringen van klanten, wetenschappelijke studies en testen waardoor er aan de werking niet getwijfeld hoeft te worden. We moeten concluderen dat de vergroters zowel de lengte als de dikte van uw penis bevordert, mits u het apparaat gebruikt zoals voorgeschreven.

Zijn de resultaten blijvend?

Ja, nadat u de behandeling afgerond heeft zijn de resultaten zichtbaar en permanent. Dit komt doordat het weesfel zich heeft uitgerekt en is gegroeid waardoor de resultaten blijvend zijn.

Zijn de vergroters veilig of kunnen ze mijn penis beschadigen?

De vergroters zijn geheel veilig. Desalniettemin, kijk om zeker te zijn of ze een CE (Europese Commissie) merk hebben om zeker te zijn of ze voldoen aan de kwaliteits- en veiligheidscriteria en of ze ingeschreven staan bij het ministerie van Gezondheid. Bovendien is het aan te raden producten te kiezen die ISO garantie bieden. 

Hebben ze een waarborg van artsen en studies?

Jazeker. Echter in niet elk geval vindt u een waarborg van artsen, slechts enkelen merken hebben aanbevelingen uit deze sector. Wij raden te allen tijde aan producten te komen die gewaarborgd en aanbevolen zijn door bestaande artsen.

Welke resultaten kan ik behalen?

U kunt een permanente verlenging en verdikking van uw penis krijgen zowel in slappe als rectale toestand, daarnaast een correctie tot 40% op een kromming van de penis en komt bovendien het vaak voor dat het vertrouwen toeneemt en dat seksuele relaties verbeteren.

Is het waar dat ze erg ongemakkelijk zitten?

Dit is onzin. Het is een wijdverspreide leugen dat vergroters erg ongemakkelijk zitten, met als enig oogmerk het belang om de penis te vergroten op deze effectieve wijze. U kunt ze dragen en er zelfs ermee slapen.

Hoeveel uur moet ik ze per dag dragen?

U moet het tussen de 4 en 9 uur per dag dragen en u kunt pauze nemen wanneer u wilt.

Is het waar dat je ze kunt dragen terwijl je slaapt?

Het is waar, u kunt ze ’s nachts dragen mocht u overdag geen tijd hebben.

Is het noodzakelijk een arts te raadplegen om door te gaan met de behandeling?

Dit is niet nodig, ook al kunt u wel een bezoek brengen om bevestigd te krijgen dat het product en de behandeling adequaat zijn en functioneren. In werkelijkheid is er praktisch niemand die raad vraagt en toch behalen ze goede resultaten.

Heb ik een doktersrecept nodig?

Nee.

Wat gebeurt er als ik een dag oversla?

Niks, maar probeer het apparaat zo veel mogelijk uur per dag te dragen.

Is het te combineren met andere behandelingen?

Zonder problemen. In feite gebruiken veel van onze lezers verschillende methoden tegelijkertijd om zo nog meer resultaat te verkrijgen. Bijvoorbeeld, pillen in combinatie met vergroters kunnen een ideale combinatie zijn om nog snellere en betere resultaten te verkrijgen.

De informatie op onze webpagina heeft als enig doel onze lezers te informeren op het gebied van behandelingen, raadgeving en berichten aangaande de penis. In geen enkel geval pretendeert deze informatie de vereiste raad of relatie tussen patiŽnt en arts te vervangen. Gidsvoorpenisvergroting.com stelt zich niet aansprakelijk voor schade bij het gebruik van welke behandeling of informatie dan ook zonder voorafgaande toestemming van uw gespecialiseerde arts. Het gebruik van elke informatie op deze webpagina zonder het toezicht van een arts of specialist moet gezien worden als zelfmedicatie. Als u het vermoeden heeft een medisch probleem te hebben, aan het hart, hoge bloeddruk of elk ander type ziekte of pijn moet u geen product of behandeling gebruiken of beginnen voordat u hiervoor bij een specialist bent geweest. Deze producten pretenderen geen enkele ziekte of pijn te behandelen, voorkomen of genezen.