Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

INGREDIňNTEN

Jan. 24, 2010. Alle ingrediënten van deze pillen zijn natuurlijk en hebben geen bijwerkingen voor de gezondheid van de gebruikers. Alle ingrediënten zijn op directe wijze uit de planten geëxtraheerd en bevatten geen synthetische of kunstmatige producten. Deze componenten staan niet op de lijst van de FDA van gevaarlijke stoffen. U hoeft enkel zeker te zijn dat het product geen Yohimbe bevat omdat dit wel gevaarlijk voor de gezondheid kan zijn. Het is hetzelfde als bij de pillen voor penisvergroting; enkele ingrediënten zijn zelfs hetzelfde.

Krijg 3 gratis videos
Alleen vandaag kan u 3 videos met oefeningen om op een natuurlijke manier uw penis te verlengen verkrijgen

Zijn de ingrediŽnten van de pillen veilig?

Volledig. Zoals we reeds hebben uitgelegd zijn de ingrediënten van deze pillen volledig veilig, zolang ze geen gevaarlijke stoffen van de lijst van de FDA (Foof and Drug Administration) bevatten. Weldra gaan we het functioneren van elk ingrediënt en de functie ten opzichte van de rest gedetailleerd uitleggen.

Uit welke ingrediŽnten bestaan deze pillen?

Epimedium Sagittatum

Na eeuwen gebruik in China hebben de belangrijkste artsen van de wereld de effecten van Epimedium Sagittatum herkend als middel om de rectale werking en het seksuele kunnen te verbeteren en het gevoel tijdens de seksuele daad te vergroten. Wetenschappelijk werkt Epimedium Sagittatum door testosteron vrij te maken dat op natuurlijke wijze de seksuele lust doet toenemen en vergroot. Deze plant stimuleert de libido en de niveaus van testosteron voor een grotere spermaproductie.

Ginkgo Biloba

Het traditionele Chinese geneesmiddel heeft gedurende meer dan 2000 jaar een groot spectrum aan natuurlijke remedies aangereikt, gebaseerd op ginseng om een erectiestoornis bij de man te bestrijden. Recente onderzoeken demonstreren dat ginseng in het centrale zenuwstelsel en in het fijne testikelweefsel handelen.

Muira Pauma

Het verbetert de werking van het voortplantingssysteem, suprarenale spanning, de werking van het vasculaire systeem, de activiteit van het zenuwstelsel en de spanning van de schildklier. Zoals het de symptomen van impotentie aanpakt, behandeld het extract van de bast van Muira Pauma tevens problemen en pijn bij urineren door toenemende verstopping van de prostaat bij immobiele mannen. De meest recente klinische studies bevestigen de kracht van het extract van de bast van Miura Pauma.   

Semen Cuscutae

Dit wordt gebruikt om voortijdige ejaculatie te behandelen, maar ook pijn in de onderbuik, symptomen die vaak samengaan met een nierafwijking, die de oorzaak zijn van seksuele impotentie. Het zaadje van Cuscutae wordt normaalgesproken gebruikt om het sperma te voeden en de zenuwen van de voortplantingsorganen te versterken. Het wordt gebruikt om de vruchtbaarheid van mannen te vergroten en vrouwen gebruiken het als een traditioneel Chinees afrodisiaca.

Baya de Espino

Deze samenstellingen zijn potente anti-oxidanten die de bloedstroming en de zuurstoftoevoer naar het hart helpen toenemen, wat de bloeddruk en de spanning van de hartspier doet afnemen. De bioflavonoide substanties van de doornstruik geven de wanden van de bloedvaten kracht, die de bloedtoevoer naar andere delen van het lichaam verbeteren. Daarnaast heeft is aangetoond dat deze componenten van de doornstruik het cholesterolgehalte en het dichtslibben van de aders helpen afnemen. 

Oxido de Zinc

Zink is een essentieel mineraal voor het functioneren van de enzymen bij mensen. Bovendien is het fundamenteel voor het proteïne evenwicht en het metabolisme van carbolhydraten.
Het mineraal is in hoge concentraties in de ejaculaties van de man te vinden, omdat het een fundamentele rol speelt in de gezondheid van de prostaat. Een laag zinkgehalte wordt geassocieerd met een lage beweegbaarheid van het sperma, in het bijzonder wanneer er een laag testosterongehalte is.

Herba Epimedii

Dit is zeer efficiënt als stimulans van de nieren en de toename van hormoonafscheiding. Het verbetert bovendien de kwaliteit en de dichtheid van het sperma op een zeer noemenswaardige wijze.

Saw Palmetto

Het Saw Palmetto gebruikte men als tonica bij de oude Mayas in een formule voor het vergroten van de seksuele activiteit. Tegenwoordig wordt het veel gebruikt om prostaatproblemen mee te verbeteren. Sommige mensen gebruiken het ook als natuurlijk afrodisiacum en om de seksuele conditie te verbeteren.

Bij deze natuurlijke producten, in tegenstelling tot de producten voor penisvergroting, kan het zijn dat ze meer ingrediënten bevatten dan die effectief zijn. Daarom kunt u in de formules van veel van deze pillen andere ingrediënten treffen dan de fundamentele wij hebben behandeld.

De informatie op onze webpagina heeft als enig doel onze lezers te informeren op het gebied van behandelingen, raadgeving en berichten aangaande de penis. In geen enkel geval pretendeert deze informatie de vereiste raad of relatie tussen patiŽnt en arts te vervangen. Gidsvoorpenisvergroting.com stelt zich niet aansprakelijk voor schade bij het gebruik van welke behandeling of informatie dan ook zonder voorafgaande toestemming van uw gespecialiseerde arts. Het gebruik van elke informatie op deze webpagina zonder het toezicht van een arts of specialist moet gezien worden als zelfmedicatie. Als u het vermoeden heeft een medisch probleem te hebben, aan het hart, hoge bloeddruk of elk ander type ziekte of pijn moet u geen product of behandeling gebruiken of beginnen voordat u hiervoor bij een specialist bent geweest. Deze producten pretenderen geen enkele ziekte of pijn te behandelen, voorkomen of genezen.