Bienvenido a Cuidatumiembro.com - Maximice sus resultados.

Veelgestelde vragen over feromonen voor seksuele aantrekkingskracht

Werken de feromonen echt?

Maa. 7, 2010. We hebben veel getuigenissen van mannen gekregen die hun aantrekkelijkheid hebben verbeterd dankzij het gebruik van dit type producten, gewoon als parfum of eau de cologne. Veel mensen zijn onwillig te geloven dat dit type producten, als u echter een klein beetje onderzoek doet, zoals wij hebben gedaan, zult u zien dat er pure wetenschap achter de werking schuilt. Daarom concluderen wij dat ze echt functioneren.

Krijg een gratis Ebook
Alleen vandaag kan u een handleiding der verleiding verkrijgen. Dit is een gedetailleerde gids met dewelke u zich zal omtoveren tot de ultieme verleider.

Hoe werken ze?

De natuurlijke geuren van de feromonen door het orgaan vomeronasal dat verschillende emoties en gedragingen van mensen veroorzaakt en kanaliseert. Wetenschappelijke studies hebben laten zien dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot mannen met een hoog gehalte feromonen op hun lichaam. Hierdoor imiteren de feromooncolognes tot in de perfectie de afscheidingen van het eigen menselijk lichaam, waardoor een man meer aantrekkingskracht heeft ten opzichte van vrouwen.

Kunnen ze een ongunstig effect hebben?

Nee. In geen enkel geval zult u ongunstige of schadelijke effecten ervaren.

Hoe worden de feromonen gebruikt?

De grote meerderheid van deze feromonen worden als parfum of cologne verhandeld, waadoor het gebruik vergelijkbaar hiermee is. U hoeft het alleen maar voordat u de deur uitgaat op te doen, net als een normaal eau de cologne. We raden u aan om eerst de gebruiksaanwijzing te lezen voordat u het product gebruikt.

Welke resultaten kan ik behalen?

U zult merken dat u meer aantrekkingskracht heeft op de andere sekse, waarmee u de mogelijkheden op succes exponentieel verhoogt en uw seksuele contact toeneemt.

Zijn de parfums van feromonen hetzelfde?

Zeker niet, we raden u aan de nauwgezette vergelijkingen die wij bieden in de sectie “vergelijkingen” grondig te lezen. Op deze manier kunt u adequater kiezen.

Kan iedereen deze feromonen gebruiken?

Ja, iedereen kan de feromonen gebruik, ongeacht de leeftijd, ras of fysieke conditie.

De informatie op onze webpagina heeft als enig doel onze lezers te informeren op het gebied van behandelingen, raadgeving en berichten aangaande de penis. In geen enkel geval pretendeert deze informatie de vereiste raad of relatie tussen patiŽnt en arts te vervangen. Gidsvoorpenisvergroting.com stelt zich niet aansprakelijk voor schade bij het gebruik van welke behandeling of informatie dan ook zonder voorafgaande toestemming van uw gespecialiseerde arts. Het gebruik van elke informatie op deze webpagina zonder het toezicht van een arts of specialist moet gezien worden als zelfmedicatie. Als u het vermoeden heeft een medisch probleem te hebben, aan het hart, hoge bloeddruk of elk ander type ziekte of pijn moet u geen product of behandeling gebruiken of beginnen voordat u hiervoor bij een specialist bent geweest. Deze producten pretenderen geen enkele ziekte of pijn te behandelen, voorkomen of genezen.